tisdag 14 juli 2009

Blev det någon film igår?

Först av allt måste jag återkoppla till igår. Japp, det blev skräckfilm o popcorn. Eller "Pocorn" blev det ju, för älsklingen gjorde dom :) Filmen Mirrors, som vi fått låna av grannen KaRin. Långsam början, men sen blev den lite bättre och stundvis läskig.. Bäst va ju slutet och jag hoppas det blir en 2a också. Borde det bli...

Idag va solen framme, hade alternativet att åka till stranden, men det är ju visst någon viktig (?) som firar sin födelsedag idag så det är såå trångt på vägarna här i krokarna. Bäst hålla sej hemomkring tänkte vi o passade på att plocka ihop loppislådor, klippa gräs o rensa rabatter.. Kanske inte låter så spännande, men hua så underbart :) När vi satt ute o skulle äta kom KaRin förbi o efter mat o kaffe tog hon med sig Alice på promenad ca en timme..
Hm, barnfritt, vad ska man hitta på då?? Tänkte gå till återvinningen, men hur spännande är det? Det kan vi ju göra även när Skruttan är med.. Så vi fördrev tiden på annat sätt och jag fick dagens komplimang:
-Du är som en fisk man inte blir av med!


Nu väntar vi lite på andra grannen KaLin, som ska ha handlat hem lite mat till oss (Hmm Låter inte som vi gör annat än äter, Men glasen på McD är så fina ju, ha ha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar