söndag 18 oktober 2009

Nu sätter vi dom på prov!

Nu ska vi sätta hyresvärden (företaget) på prov. Tumlaren är trasig. Hänger tvätt över hela badrummet. Suck... Har ringt och felanmält det idag och på tisdag ska de komma och kolla på den. Hoppas fasen att de ser till att vi har en fungerande tumlare snart! Det är ju så att den dära tvättmaskinen används flitigt här, och tumlaren är därför ett MÅSTE! Blir spännande att se när vi får en fungerade tumlare igen. Om de lagar eller byter ut.. För såhär kan vi ju inte ha det hur länge som helst:

Förövrigt har vi haft besök av mina föräldrar, lillasyster och en skruvdragare, så nu har vi fått upp hyllor o hallspegel. Tack för det! Börjar att känna oss inbodda här nu, redigt skönt!

Annika ringde på kvällningen, hon hade kantarellsoppa, som hon vet att jag är smått galen i. Jo, tack gärna sa jag och så åkte vi bort dit en sväng. Mumma va gott. Redig höstmat! Undrar när man själv ska hitta det gyllene guldet i skogen..? Får försöka lära sej det där nu när man bor här ute i Skogen. Men jag hittar ju bara de där röda svamparna med vita prickar på.. Dom ska visst inte vara så bra :-) Säger dom som vet :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar