lördag 10 oktober 2009

Den lugna Lördagen.....

Lotta & jag hade sett fram mot denna lördagen. Planerat att åka till Kalmar för att i lugn och ro handla på ikea och införskaffa ny STOR Tv på MediaMarkt. (Reklam)

Ikea en lördag
- Proppat med folk. Inte mycket lugn och ro där inte.. Bara att köra kundvagnsrace så gott man kunde.. Tror inte vi körde över någon :) Ha ha..

MediaMarkt en lördag
- Lika okunnig personal som vilken dag som helst. Men men, ny Tv fick vi, efter mycket om och men, med oss hem. Hade tänkt köpa 42tum, men hittade en 50tum ist. Den ska vi ha! :-) Då det är plasma så var vi tvungna ha den stående i bilen hem.. Just det, i bilen hem....? Hur skulle det gå till med 50tummare??? Lådan va ju 90cm hög.. Vi som trott att vi tänkt till när vi lånat Annikas Volvokombi.. Hade vi ju inget för.. Tv:n fick definitivt INTE plats bland barnvagn och IKEA fynden... Hur tänkte vi där :-) ?
Tur nog va Kristin m familj och JÄTTEBILEN i staden så med deras hjälp och pussling (fick ta loss deras baksäte och frakta det i volvon, så fick Tv:n plats i deras bil) Lite krångligt innan vi kom iväg.. Och jag va så hungrig!!! Kunde knappt prata, för allt jag sa lät så irriterat..

Vi köper en Pizza på hemvägen, tänkte vi.. Så hem kom vi. Bilen full med pizza, barnvagn, IKEAfynd och BilBaksäte. Sätter oss för att äta och då.....kommer Annika, Nisse, Kristin, Göte, Martin med de största blommorna jag sett, och.....FlyttGröt! :-) och spagetti och köttfärssås :-) Så roligt de kom. Härlig bunt med folk:) Och från att va hungrig som en varg blev jag nu väldans mätt på pizza, gröt & pasta. Tack Tack allesammans!



Nu: Kväll.. Fynden upppackade, och vi bänkade framför den Gigantiska Tv:n.. Den blev väldigt mycket större här hemma än i affären :-) Tror den växte i bilen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar