torsdag 7 januari 2010

Nu har vi full el igen!

:-) Nu är det varmt och skönt här hemma igen. Lamporna lyser som dom ska och vi kan tvätta och tumla igen! Härligt härligt. Det är väldigt vad beroende man är av el.. Nästan läskigt..

Vi har vatt ute en låång runda på förmiddagen idag. (Det var ju varmare med vinterkläder på ute, än vad det var inne) Det är SÅ mycket snö, och supersvårt att gå med vagnen, så Alice fick åka i pulkan. Det var hon Väldigt Glad för!
-Roligt roligt! Härligt härligt!


På eftermiddagen fick vi besök av Lottas syster med barn. Alice tycker det är roligt med andra barn och tittar intresserat på vad de gör, och vill gärna vara med dom och leka! Ja, det verkar som ett bra läge att köra igång med öppna förskolan denna termin!

Hm.. Undrar vem han pratar med?




Nu är det snart dags för oss att åka till Linköping. På söndag bär det av. Lotta ska opereras.
Det börjar krypa närmare och närmare, och bli mer verkligt att hon Faktiskt Ska Operera sig.. Min Älskling ska få Ci.
Vi har vetat ganska länge att hon ska opereras och genomgå denna process, men på något sätt är det först nu som jag verkligen börjar fatta att det kommer bli av. Operationen i sig säger "alla" är ganska enkel. Och det har jag fram till nu varit ganska trygg i. Fram tills nu.. Men. Det kommer gå bra det vet jag. Dom som opererar kan det där. Annika ska också följa med, och det känns väldigt bra :-) Skönt att ha henne att prata med medans Lotta sover på sjukan.

Och efter operationen kommer hela processen ta både tid, kraft och ork. Av min Fruga i första hand. Och självklart påverkar detta mig o Tösen som får vara med när Lotta ska lära sig höra "på nytt". Det är både spännande och lite skrämmande.. Får focusera på spännande.

Love U Babe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar