söndag 20 december 2009

Nya rutiner... roligt, roligt...

Lillis håller visst på att skapa nya rutiner, eller tänder :-) Något nytt är det på gång i alla fall. Igår sov hon ju bara en gång på dagen. Därför trodde jag att natten skulle bli lugn, men icke icke.. Vi var vakna här kvart i 3 till 5. Frustrerande? -Ja. Tärande? -Ja. Om hon är gullig mitt i natten också? -Ja :)

Så idag när Alice sov middag (då vi skulle pyntat, gjort kola och pepparkakshus som vi inte hann med igår) då gick jag och la mej att vila istället..
Trots detta, och tack vara frugan, har granen kommit in och börjat få kläder på sig, och pyntet är på plats! Förhoppning om pepparkakshus lever vidare, haha..

Idag har Snorpan sovit 2 ggr. ja, hon ligger och sover nu, vid kl 18.00, så vi får väl se hur hon tänker sig kvällen.. He he, tur att hon är så go´ :-) Lilla tösabiten..


Familjen va hos Annika och åt lutfisk idag, jisses så gott det är! Blir lika förvånad varje år..
Tösen och jag åkte hem utan Lotta. Detta berodde inte på att hon misskött sig på något vis, ha ha, utan enbart för att hon skulle stanna och baka lite :-)

Hemma passade vi på att leka, dels med leksaker (korgen är nog roligast) och med Izza. De dära två busarna blandar ofta ihop sina leksaker. Izza drar runt på Alice mjuk-drake och Alice kryper runt med Izzas drag snöre i munnen.. Mysigt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar