lördag 26 september 2009

Allt på en gång

Skördehelg på ön=KAOS på vägarna, överallt massor med folk! Usch fy och Blää på alla turister som inte hittar på våra vägar och kör både sakta, snabbt och konstigt. Dom gasar på där dom borde köra lugnt och bromsar tvärt på 90vägarna! Vissa borde helt klart stanna hemma! Men det bryr dom ju inte sig om, så passande nog har Lotta & jag hittat o köpt bilstol till vår lilla TösaBit. Klart att hon ska sitta säkert i bilen! :-)

Planering och tankar för flytten fyller ständigt huvudet. Det ska bli såå skönt att komma från vår gård, och vissa grannar med :-) Fast missar ju några Goda Grannar också, ja ja, men man kan inte få allt. Vi får ses i alla fall. Eller hur?!

Samtidigt är det tankar o planering inför begravning också på gång. Har köpt kläder till Lillis. Hon ska inte vara med på själva begravningen, utan får va hemma med sin Lotta då. Men till fikat efteråt kommer hon ner, och jag tyckte hon skulle ha lite nytt på sig.

Så tankar och planering är det gott om här på nr11.. Tänk.. Om mindre än en vecka, då är vi på plats på nya stället. Nästan på plats i alla fall :-) och begravning är över.. Blir skönt.. Men blir jobbiga dagar. Glädje o sorg blandat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar