onsdag 12 oktober 2011

Höstblåsor :-(

Alice är sjuk. Riktigt sjuk stackaren.. I söndags fick hon feber och blåsor i munnen. Hon åt inte välling på morgonen, men liite frukost. Och förniddagsfika hos mina föräldrar. Sen va det bara glass och yoghurt som gick ner, och bubbelvatten och äpplejos..
Måndagen fick hon i sig glass och vätska. Lite yoggi på kvällen. Feber fortf. 38.5-39 blåsor i munnen, stora längs hela tungan, i gommen, insidan av läpparna och kinderna... Hon pratade inte, slö i soffan hela tiden..

Tisdagen åt hon enbart 1 isglass (=55ml vätska) vägrade allt annat. Mitt på dagen fick vi i henne flytande Alvedon. Och en klunk vatten att skölja ner det med.. Satt bara i soffan. Sa inget alls. Napp hela dagen. Slö...

Idag onsdag: natten varit orolig. Vaknat till och från druckit sammanlagt 1 dl vatten- i omgångar.. Vaknade för morgonen kl 7. Och är lika slö som igår.. Sitter/ligger i soffan. Säger inget. Pekar om hon vill något, dricker inte, vägrar äta.. Dreglar.. Stackars lilla tös. Det blir till dr idag. Hoppas de kan hjälpa på något sätt!



En bit av inlägget har försetts med sencur.

4 kommentarer:

  1. Jag känner igen det där. Vår kille har också haft blåsor. De blir så slöa när de inte dricker eller äter! Efter fyra dagar blev det dock lite bättre....

    SvaraRadera
  2. Tack alla!
    Roligt med kommentarer :)
    och nyfiken blev jag ju på vilka som skrivit dom :)
    Kul att regnbågsmammorna följer kvar med bloggen. Måste varit jättejobbigt ha blåsor som vuxen?!

    /Sofi

    SvaraRadera
  3. Jag har tagit bort en del av inlägget, samt kommentarer som nämnde den del som är borttaget.

    Men:
    Tack till er! Skönt att läsa era kommentarer- det va det.
    Stöd är viktigt..

    SvaraRadera
  4. det var synd, sånt behöver fram och ut bland andra. man kan få mycket stöd och tips.det behöver man i det läget.

    SvaraRadera