tisdag 21 juni 2011

Ölands djurpark!

Idag var vi på djurparken! Premiär för Alli, och nästan detsamma för mammorna, vi kom på att det var nog 6.10år sedna vi var där, så det var verkligen på tiden! Det var ett lyckat besök. Det bästa var nog att vi åkte dit innan parken invaderas av mängder med turister :-) Det var inte heller för varmt, eller för kallt.. Goda förutsättningar vill säga! En liten miss var att många djur var inne, så vi fick gå förbi en hel del tomma hagar..



En lite runda på karusellområdet hann vi också med, roligt! Och frugan vann en nalle till Alice och en nalle till mig :) Gull :)







Här kommer lite bilder från dagen:

Alice och mamma Sofi åker karusell :) Roligt och spännande..










Lejonungar.. 5 st jätte fina, gulliga och nyfikna :)















Det finns dom som säger att det är en viss likhet mellan mig och Lilla My....? Hoppas det är frisyren då och inte humöret, ha ha..












Dessa små apor var nog Alices favoritdjur på parken. När hon gick fram till glaset kom de fram till henne, la sina händer mot hennes (på andra sidan glaset) De sprang snabbt, klättrade och framförallt var väldigt nyfikna :)










Mamma Lotta och Alice spanar in till babianerna. Alice tyckte dom behövde plåster på sina röda rumpor :) Ha ha.. det kan man inte annat än att hålla med om :)

































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar