söndag 13 mars 2011

Kalas hela dagen :)

Stort tack till er alla som velat vara med och fira vår lilla/stora Alice, både igår och under dagen! Det var en förvånad, men glad tös mammorna mötte i morse då vi kom insjungandes till henne i sängen. Jätte härligt! Sen fick hon som alltid komma in till oss för välling, sen blev det paketöppning :) flagga, blomma och juice. Mmmm.. Sen hade Alice ingen ro att vara kvar i sängen, hon ville ju upp och leka med sina nya leksaker :)

Under dagen har gästerna avlöst varandra och dagens huvudperson har tackat fint för de många paketen! Ätit massor med kakor och bjudit på glass..

Efter sista kalas-racet gick vi ut och gjorde av med dagens sockerkick, ha ha.. Alice cyklade, lekte i sandlådan, sprang i skogen och runt vårat träd där det hängde ballonger!


Alice är glad och nöjd med sin 2årsdag och mammorna är trötta :) Nu blir det softa i soffan, ladda för en ny jobbvecka..

Men lite nostalgiskt mamma prat: Det är helt Sjukt att hon redan är 2 år. Så stor hon har blivit, så fin hon är.. Lilla Alice, tänk vad du har lärt dej under dessa år.. massor, mängder.. Du är vår lilla solstråle du.. Puss puss!

3 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott! Vilken "going" hon är!
    Stor kram till er hela familjen.
    Britt-Inger

    SvaraRadera
  2. Tack tack!
    mm, hon är vårat lilla charmtroll :)

    SvaraRadera
  3. vilken härlig dag du hade!! eller dagar kanske man ska säga. Grattis Grattis!!
    annika

    SvaraRadera