söndag 5 februari 2012

Händelsefull helg!

Igår hade vi hundform här. Ett företag som hjälper folk som vill få ordning på sina hundar. Nu är det dags att få Izza till en lugn och sansad hund :)
Det blir massor träning här hemma nu. Många goda råd och regler fick vi att följa. Och viss skillnad märks redan nu på izza! Vi är hoppfulla om att hon aka kunna slappna av lite mer:)

Eftermiddag var vi bjudna till lilla R med föräldrar och vi blev bjudna på godaste älgsteken!! Undrar hur vi ska kunna bräcka det :)
Vi hade en mycket trevlig middag med kul människor som är härliga, öppna, positiva och vänliga!

Idag kom mina föräldrar hit, så övade vi på situationen med izza då vi får gäster, och promenad..

Eftermiddag åkte vi till svärföräldrar och åt mumsig porterstek, mums!!! Sen begav vi oss till Kalmar där det va dags för premiären för Alli på dansskola :) det va roligt och blir säkert bra! Alli är ju lite observerande i nya samlingar och situationer, men sen vi kom hem pratar hon mycket om sina nya erfarenheter, så nog gjorde det intryck på henne :-)

Nu är fru iväg och tränar . Jag och tösen har gjort chokladbollar. På morgonens barnprogram gjorde de chokladbollar och flera gånger under dagen har hon bett om att få göra sådana kakor :)
Och glad blev hon!

1 kommentar:

  1. vad härligt med chokladbollar!!de missade jag!!det får du göra flera gånger!

    annika

    SvaraRadera